replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月7日星期四

Breguet Classic Hora Mundi 5727: een horloge voor esthetische globe-trotters

Als Breguet beroemd is onder verzamelaars voor zijn vliegeniershorloges - zie bijvoorbeeld de prachtige Type XXI ref. 3817 met vintage accenten onthuld in Basel dit jaar - het prestigieuze huis is nog meer voor zijn klassieke horloges.
Dus, na u uitgenodigd om het ontdekken Breguet Classique 7147 , was het de beurt aan de Classique Hora Mundi 5727, een ander nieuw Baselworld 2016 in de schijnwerpers te komen. 
Dit nieuwe product geïntroduceerd in de catalogus van het topmerk van de Swatch Group, No. 1 World Watch, voegt zich bij de levering van horloges gewijd aan reizigers vormde vandaag figuratieve Hora Mundi 5117.
Belangrijkste verschil tussen de twee referenties? 
Op deze Hora Mundi 5727 speelt Breguet de kaartenseries klassiek en verfijnd volledig af - een register dat ze geweldig beheerst. 
Zo laat de gouden wijzerplaat die het gekozen continent (Amerika of Europa) vertegenwoordigt, hand-guilloché met vage versieringen in de doorzichtige lak van de 5117 ruimte over voor deze nieuwe versie op een wijzerplaat altijd in 18-karaats zilvergoud maar alleen guilloche met de hand .
Omdat het een wereldwacht is, heeft de 5727 onthuld door Breguet op Baselworld dit jaar het 77F0-kaliber, ook gebruikt op de 5717 - waarmee een onmiddellijke tijdzone kan worden weergegeven met datum, indicatie 24 uur en stad gesynchroniseerd.  Breguet Classic Hora Mundi: wanneer geavanceerde techniek en esthetische verfijning samenkomen ...
Omdat het een wereldwacht is, heeft de 5727 onthuld door Breguet op Baselworld dit jaar het 77F0-kaliber, ook gebruikt op de 5717 - waarmee een onmiddellijke tijdzone kan worden weergegeven met datum, indicatie 24 uur en stad gesynchroniseerd. Breguet Classic Hora Mundi: wanneer geavanceerde techniek en esthetische verfijning samenkomen ...
Eens is niet gebruikelijk, dit nuchtere gezicht is versierd met drie verschillende guilloche patronen die, naast hun esthetische roeping, ook toelaten om de leeszones van het horloge af te bakenen.
Woning in de klassieke register, Breguet siert de wijzerplaat van dit Hora Mundi 5727 een ronde cirkel satijn uur doorspekt met Romeinse cijfers en geblauwde handen die die uren en minuten bezielt, zonder klokhuis appel, zijn kenmerkend voor producties van het Zwitserse merk.
Aangezien dit een horloge wereldtijd , deze nieuwe creatie schepen 77F0 kaliber - en dat is eigenlijk de Breguet kaliber 777 geperfectioneerd een silicium echappement en een extra module, ook gebruikt op de 5717 - dat met name het mogelijk maakt het bekijken van een momentopname tijdzone met datum, anders 24 stad en gesynchroniseerd.
Met slechts één hand van uren en minuten onderscheidt de 5727 zich van zijn zus en strijdt hij toch voor de reizigers. 
Zijn unieke set handen is inderdaad verbonden met een mechanisch geheugen, dat zich onder de wijzerplaat bevindt en tegelijkertijd de actuele tijd in twee tijdzones kan volgen. 
U kunt vervolgens zowel het tijdstip van uw woonplaats als dat van uw nieuwe filiaal in Hongkong aanpassen en op aanvraag plaatsen.
Een andere uitvoering van dit buitengewone stuk ondertekend Breguet: door over te schakelen van de ene naar de andere gememoriseerde uren, de datum, gesynchroniseerd door middel van een zogenaamd trackingsysteem en de dag / nacht-indicator, zo aan te passen gelijktijdig, zonder de goede werking van het horloge te verstoren.
Tenslotte biedt Breguet op deze nieuwe generatie Hora Mundi een originele en leuke weergave van de datum - ook aanwezig op de 5717. 
Het wordt gedaan door middel van een schijf die in een venster achterloopt op 12 uur. 
Bij het verlaten van twee datums wordt het geanimeerd door een retrograde naald waarvan het uiteinde een kleine cirkel draagt ​​die de datum van de dag omgeeft gedurende de 24 uur van de dag. 
Om middernacht zal de naald met de cirkel springen om terug te keren naar de linkerkant van het wicket en de datum van de dag die begint te omsluiten.
Verkrijgbaar in twee versies - wit goud en roze goud - dit high-end automatische horlogeonthuld door Breguet in Basel dit jaar is zeker liefhebbers van fijne horloge-complicaties en verre reizigers te verrukken.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex